Свято Першого Дзвоника

Промайнуло тепле літечко і 2 вересня 2019 року подвір'я Івангородської школи КЗ «Олександрівське НВО № 2» знову сповнилося дитячим сміхом, радісним щебетом учнів, замайоріло білими бантами та різнокольоровими букетами перших осінніх квітів, а значить шкільна громада, вже традиційно, зібралась разом, щоб відсвяткувати початок нового навчального року.

/Files/images/00/IMG_20190902_090557.jpg

Під час урочистої лінійки з вітальним словом до здобувачів освіти, батьків, гостей звернулася Завідувач Івангородської філії КЗ «Олександрівське НВО № 2» Коломієць Г.М., яка побажала всім присутнім цікавої та захопливої мандрівки Країною Знань, а також нагородила учнів, що є учасниками туристичного гуртка, дипломами про призначення їм іменних стипендій за високідосягнення у царині спорту.

/Files/images/00/IMG_20190902_092233.jpg

Своє перше, однак надзвичайно вагоме слово на лінійці мали й найменші шкільні іменинники- першокласники, вони із задоволенням розповіли старшим шкільним друзям про своє бажанн явчитися старанно і наполеглево, а ще про те, що з нетерпінням чекають дзвінка на перший у їхньому житті урок.

/Files/images/00/IMG_20190902_092541.jpg

Старання наймолодших таки були виправдані, дзвіночок не забарився! Його малиновий спів сповістив жителів шкільної країни про закінчення канікул і початок нового навчального року, який відкриє перед учнями нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.