День загадок у таборі "Країна мрій"

4 червня 2019 року в дитячому пришкільному таборі «Країна мрій» проходив День загадки. Загадка розвиває логічне та образне мислення дитини, її допитливість, змушує подивитись на давно забуті речі з нового боку. Програма дня обіцяла багато цікавих несподіванок для дітлахів.

/Files/images/11/IMG_20190604_091412.jpg

Відразу після сніданку всі 3 загони табору вирушили в подорож по казковій країні загадок.Таборяни були залучені до проходження захопливого квесту, під час якого мандрували наступними станціями: «Легочино», «Пазмоліно», «Місто прислів’їв», «Крокодилово», «Хто я ?», «Дешифрувальник», «Загадкино».

/Files/images/11/IMG_20190604_104322.jpg

Свою подорож дітлахи розпочали зі станції «Легочино», де збудували казковий «Вокзал загадок». Наступною на шляху маленьких розумників стала «Галявина несподіванок», на якій малюкам потрібно було віднайти всіх лісових мешканців у грі «Істоти та неістоти». Продовжуючи мандрівку дітлахи потрапили на станцію «Крокодилово», де за допомогою жестів і міміки відгадували назви звірів, птахів та різні життєві ситуації. Вдосталь насміявшись та навеселившись, наші країномрійчики потрапили на останню станцію «Загадкино», на якій їх чекала година українських народних загадок.

/Files/images/11/IMG_20190604_111415.jpg

День добіг кінця, залишивши по собі, безліч яскравих та позитивних вражень, а наші вихованці ще раз зуміли довести свою допитливість та кмітливість.

Кiлькiсть переглядiв: 333

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.