День цивільної оборони

У рамках проведення тижня безпеки з цивільної оборони "Ми обираємо безпечний спосіб життя" в Івангородській філії КЗ "Олександрівське НВО №2" 17 квітня 2019 року було проведено День цивільної оборони. Метою проведення цього дня було наочно продемонструвати нашим вихованцям, що правила безпеки з якими вони знайомляться на годинах спілкування - це не розповіді на папері, а реальні дії які в умовах надзвичайних ситуацій допомагають врятувати життя.

Програма дня була заздалегіть спланованою та включеною до загального плану проведення тижня. Отож, протягом дня вчителем фізичної культури Правосудьком Р.С. для учнів філії були проведені заняття-практикуми, під час яких діти ознайомились із засобами індивідуального захисту в умовах небезпеки та засобами протипіхотної оборони, які використовуються під час війни.

/Files/images/000/FB_IMG_15567263436217543.jpg

Також учні 8-9 класів на практичному занятті з основ здоров'я удосконалювали свої вміння, щодо накладання основних видів пов'язок. Не забули і про відпрацювання злагоджених дій у разі виникнення займання у навчальному приміщенні. Під час тренувальної евакуації учнівський, педагогічний та технічний персонал діяли чітко та без паніки, а тому дотримались нормативу.

/Files/images/000/FB_IMG_15567263086481390.jpg

Завершився день спортивними змаганнями та відпрацюванням навчальних тривог у спортивному залі. Загалом, по завершенні дня мета проведення Дня цивільної оборони була повністю реалізована, а діти здобули необхідні практичні навички дій в умовах надзвичайних ситуацій.

Кiлькiсть переглядiв: 136

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.