Засідання Школи молодого вчителя

01.12.2017 року в Івангородській філії знову на чергове засідання Школи молодого вчителя зібралися молоді педагоги. Зустріч відбулася під девізом:

Збиратися разом - це початок,
Триматися разом - це прогрес,
Працювати разом - це успіх.

І коли за перший рік роботи ШМВ на розгляд виносились в основному теоретичні питання та відвідування уроків у вчителів-наставників, то тепер своїми надбаннями ділилися саме молоді вчителі. В'ячеслав Олександрович Крюченко під час свого виступу акцентував увагу на тих важливих аспектах, які треба врахувати при підготовці до конкурсу "Шанс" та поділився досвідом створення презентацій.

/Files/images/SAM_8802.JPG

Юлія Олегівна Бурковська під час проведення відкритого уроку з образотворчого мистецтва в 7 класі (Тема: "Барвисте диво українського народного розпису. Петриківський розпис") продемонструвала свої напрацювання з проблемної теми "Стимулювання учнів до самопізнання, розвиток самостійності, креативності, уяви".

/Files/images/SAM_8818.JPG

Тетяна Олександрівна Бажан поділилася досвідом роботи з проблеми "Розвиток логічного мислення на уроках математики". А урок математики, проведений у 5 класі (Тема: "Розв'язування рівнянь та задач"), наочно підтвердив наявні перші успіхи вчителя у цьому напрямку.

/Files/images/SAM_8819.JPG

Розмова, яка відбулася у теплому дружньому колі, налаштувала молодих колег на плідну творчу працю. А інтерактивна вправа "Дерево змін" допомогла задуматись і налаштувала на позитивні зміни та успіхи у педагогічній діяльності.

Кiлькiсть переглядiв: 116

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.